Står du og mangler et kompetent fugefirma med mange års erfaring til dit næste fugeprojekt? Som fugefirma er det vores fornemmeste opgave at tilgå et nyt fugeprojekt med materialer af højeste kvalitet og altid med dig som kunde i fokus.

Hos FS Fugeteknik møder du dygtige fagmænd med mange års erfaring. Vi har base i København og rykker ud i hele Storkøbenhavn og på hele Sjælland. Som fugefirma tilbyder vi fugearbejde i ethvert omfang, herunder blandt andet:

Vores store erfaring gør, at vi er i stand til at tilgå projekter af enhver størrelse. Dette betyder at vi kan tilbyde fugearbejde lige fra det større byggeri og helt ned til den mindre bolig.

Med tryghed i højsædet

Et af vores store idealer er at føre løbende dialog med dig som kunde undervejs. Som fugefirma er det vores fornemste opgave at sikre os at projektet forløber efter dine behov. Vores store erfaring gør også, at vi på effektiv vis kan planlægge et projekt, således at den aftalte økonomi forbliver det aftalte.

Dit lokale fugefirma med stor erfaring

Vi tilbyder effektive løsninger, som er skræddersyet til dine behov, og vi benytter kun fuger i de bedste materialer, således at du er sikret en langtidsholdbar løsning. Ved et projekts afslutning tilbyder vi at rådgive dig i hvordan du får længst levetid på din nye fuge. Som fugefirma lægger vi stor vægt på gode aftaler, fantastisk håndværk og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. 

Vi har base i København og rykker ud i hele Storkøbenhavn og på hele Sjælland ved behov.

Vi er dit fugefirma

Kontakt dit lokale fugefirma i dag på 23 81 00 99 – også selvom du er i tvivl om, om vi kan hjælpe med netop dit projekt. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular og vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.