Send SMS

Hvid pil
Tlf nr.

100% GRATIS

FUGNING AF VINDUER, SOM HOLDER

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Hvid pil - peger mod højre hjørne

Indhent tilbud

Trin 1 af 2

Upload evt. billeder af opgaven

Slip fil her eller
Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, Max. file size: 200 MB.

  Fugning af vinduer

  Er fugerne i dine vinduer begyndt at blive medtaget, eller har du fået isat nye vinduer og har derfor brug for fugning af vinduer? Ved at kontakte FS Fugeteknik er du sikret at undgå problematikker, som kan opstå, hvis du tilgår fugning på egen hånd. Det kan vise sig, når man selv fuger, at selve fugningen er sat i nogenlunde korrekt, men at der ikke er taget højde for problematikker, herunder:

  Alle disse udfordringer kan betyde kortere levetid på dine fuger. Samt kan det i værste tilfælde betyde store skader i form af fugtskader. Dette kan hurtigt blive en bekostelig affære, hvorfor det altid er en god idé at kontakte en erfaren fagmand.

  Fagmænd med speciale i fugning af vinduer

  Med FS Fugeteknik som din partner i fugning af vinduer, er du sikret en løsning, der holder i mange år frem. Udover at være sikret et fantastisk stykke håndværk, vælger vi altid fugemateriale, som er med til at forbedre boligens isolering. På denne måde hjælper den rigtige fuge også med at nedbringe varmeregningen på den lange bane.

  Professionel fugning af vinduer til private og erhverv

  Med mange års erfaring og stor ekspertise, kan vi tilbyde en langtidsholdbar løsning på fugning af ethvert omfang, til både privat- og erhvervskunder. I forbindelse med selve fugningen tilbyder vi også grundig rådgivning, så du får de bedste forudsætninger for at fugen varer i mange år frem.

  Udover at være specialister i fugning af vinduer, tilbyder vi også fugning af døre, fugning af badeværelse samt udskiftning af fuger.

  Du vil altid blive mødt af en fugemand med en professionel tilgang til din opgave. Vores største fokus er, at du bliver så tilfreds som muligt med det endelige resultat

  Fugning omkring vinduer

  Det er vigtigt at man i sit hus holder varmen og kulde adskilt. Ved fugning omkring vinduer sikres det, at varme holdes inde og kulden holdes ude i de kolde måneder. Professionel fugningen hindre blandt andet træk fra vinduer, samt forlænger levetiden af dine vinduer.
  Hos FS Fugeteknik går vi højt op i, at arbejdet bliver udført korrekt og med stor præcision, da fugen skal sikre tætningen af vinduerne både indendørs og udendørs. Bliver fugen ikke lagt tæt nok, er der risiko for at fugt udefra kan blive fanget i mur- eller træværket og dermed forsage skader som råd, skimmelsvamp eller i værste tilfælde vandskader. Vi sikre 100% fokus og præcision, så du undgår at have problematikker som disse. Derudover er du sikret et flot stykke arbejde, som holder i mange år.

  Det er vigtigt, at man er opmærksom på den rigtige fuge bliver valgt til det arbejde, der skal foretages. Det gælder både for fugning af vinduer indendørs og udendørs.
  Fugning indendørs og udendørs fungerer på to forskellige måder, fugning af vinduer udendørs sørger for at regnen ikke kan trænge igennem og danner en modstandsdygtig overflade i mellemrummet. Fugen påføres udendørs på den udvendige side af vinduet.
  Fugning indendørs sørger for at vinden ikke trænger igennem og påføres på den indvendige side af vinduet indendørs.

  Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

  Indhent tilbud (1)

  Trin 1 af 2

  Upload evt. billeder af opgaven

  Slip fil her eller
  Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, Max. file size: 200 MB.

   Vinder af

   ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2021

   Vinder af

   ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2022

   Følg os

   Skal vi ordne dine fuger?

   Kontakt os i dag på 23 81 00 99 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en skræddersyet løsning.

   Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Vi rykker ud i hele Storkøbenhavn og på hele Sjælland.

   FS Fugeteknik - Facebook side

   Indhent et tilbud