Er fugerne i dine vinduer begyndt at blive medtaget, eller har du fået isat nye vinduer og har derfor brug for fugning af vinduer? Ved at kontakte FS Fugeteknik er du sikret at undgå problematikker, som kan opstå, hvis du tilgår fugning af vinduer på egen hånd. Det kan vise sig, når man selv fuger, at selve fugningen er sat i nogenlunde korrekt, men at der ikke er taget højde for problematikker, herunder:

  • Rystelser ved dagligt brug af vinduer
  • Gennemtræk
  • Fugt, som kan give anledning til vandskade og råd
  • Tætheden
  • … og mange andre udfordringer

Alle disse udfordringer kan betyde kortere levetid på dine fuger, samt kan det i værste tilfælde betyde store skader i form af fugtskader. Dette kan hurtigt blive en bekostelig affære, hvorfor det altid er en god idé at kontakte en erfaren fagmand.

Fagmænd med speciale i fugning af vinduer

Med FS Fugeteknik som din partner i fugning af vinduer, er du sikret en løsning, der holder i mange år frem. Udover at være sikret et fantastisk stykke håndværk, vælger vi altid fugemateriale til fugning af vinduer, som er med til at forbedre boligens isolering. På denne måde hjælper den rigtige fuge også med at nedbringe varmeregningen på den lange bane. 

Professionel fugning af vinduer til private og erhverv

Med mange års erfaring og stor ekspertise, kan vi tilbyde en langtidsholdbar løsning på fugning af vinduer af ethvert omfang, til både privat- og erhvervskunder. I forbindelse med selve fugningen tilbyder vi også grundig rådgivning, så du får de bedste forudsætninger for at fugen varer i mange år frem.

Udover at være specialister i fugning af vinduer, tilbyder vi også fugning af døre, fugning af badeværelse samt udskiftning af fuger.

Du vil altid blive mødt af en fugemand med en professionel tilgang til din opgave. Vores største fokus er at du bliver så tilfreds som muligt med det endelige resultat.

Skal vi ordne dine fuger?

Kontakt os i dag på 23 81 00 99 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en skræddersyet løsning.

Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Vi rykker ud i hele Storkøbenhavn og på hele Sjælland.