100% GRATIS

FUGNING AF BADEVÆRELSE VED SPECIALIST

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Indhent tilbud

Trin 1 af 2

Upload evt. billeder af opgaven

Slip fil her eller
Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, Max. file size: 200 MB.

  Eksperter i fugning af badeværelse

  Står du med silikonefuger i badeværelset, som er begyndt at se medtagede ud, eller mangler du blot en specialist til fugning af badeværelse? Det typiske tegn på, at fugerne er ved at være for gamle er at de er begyndt at blive sorte eller er begyndt at smuldre. Som tommelfingerregel anbefaler vi at man får udskiftet sine fuger hver 5. år, da det er yderst vigtigt at fugerne i vådrum er tætte.

  Hvis en fuge ikke sidder tæt kan der sive vand ud i de omkringliggende materialer. Du ender derfor med at få problemer med skimmelsvamp, indeklima, råd eller andre dyre omkostninger. Mange tager selv udfordringen op og forsøger sig med at fugning af badeværelse på egen hånd. Dette er dog en dårlig idé, da selve fugningen kræver faglig kompetence, de rigtige materialer og værktøjer, samt kvalitetssikring.

  Hos FS Fugeteknik er du sikret at få en fagmand, som har mange års erfaring med fugning af badeværelse. Når vi tilgår en ny opgave med fugning af badeværelse, sikrer vi os altid de rigtige materiale benyttes. På denne måde sikrer vi at dit badeværelse holdes tæt i mange år frem. Som typisk fremgangsmåde ved fugning af badeværelse, skærer vi den gamle fuge ud, renser for fugerester og lægger derefter en fuge af det rette materiale. På denne måde sikrer vi at dit badeværelse holdes skimmelfri, og at du ikke får andre ubehagelige overraskelser.

  Den rigtige type fuge til dit badeværelse

  Der anvendes typisk bløde silikonefuger i vådrum, og disse har en begrænset levetid, især hvis de er af dårlig kvalitet. Dette betyder at du kan stå i en pludselig situation, hvor der er kommet svamp eller andet form for problematik i dit badeværelse.

  Vi benytter kun silikonefuge af den højeste kvalitet. Dette betyder, at vi skifter dine gamle fuger ud og sætter nye i, som er langt mere holdbare. På denne måde undgår du at skulle udskifte dine silikonefuger nær så ofte.

  Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

  Indhent tilbud (1)

  Trin 1 af 2

  Upload evt. billeder af opgaven

  Slip fil her eller
  Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, Max. file size: 200 MB.

   Vinder af

   ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2021

   Vinder af

   ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2022

   Følg os

   Skal vi hjælpe dig med fugning?

   Hvis du står og overvejer at få sat nye fuger i dit badeværelse, så kontakt os i dag på 23 81 00 99.

   Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel med et uforpligtende tilbud på fugning af badeværelse.

   Vi glæder os til at tage en snak med dig om dine ønsker og behov.