Send SMS

Hvid pil
Tlf nr.

100% GRATIS

FUGNING AF BADEVÆRELSE VED SPECIALIST

Hvid pil - peger mod højre hjørne

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Indhent tilbud

Trin 1 af 2

Upload evt. billeder af opgaven

Slip fil her eller
Accepterede filtyper: jpg, jpeg, png, pdf, Maks. filstørrelse: 200 MB.

  Eksperter i fugning af badeværelse

  Står du med silikonefuger i badeværelset, som er begyndt at se medtagede ud, eller mangler du blot en specialist til fugning af badeværelse? Det typiske tegn på, at fugerne er ved at være for gamle er at de er begyndt at blive sorte eller er begyndt at smuldre. Som tommelfingerregel anbefaler vi at man får udskiftet sine fuger hver 5. år, da det er yderst vigtigt at fugerne i vådrum er tætte.

  Hvis en fuge ikke sidder tæt kan der sive vand ud i de omkringliggende materialer. Du ender derfor med at få problemer med skimmelsvamp, indeklima, råd eller andre dyre omkostninger. Mange tager selv udfordringen op og forsøger sig med at fugning af badeværelse på egen hånd. Dette er dog en dårlig idé, da selve fugningen kræver faglig kompetence, de rigtige materialer og værktøjer, samt kvalitetssikring.

  Hos FS Fugeteknik er du sikret at få en fagmand, som har mange års erfaring med fugning af badeværelse. Når vi tilgår en ny opgave med fugning af badeværelse, sikrer vi os altid de rigtige materiale benyttes. På denne måde sikrer vi at dit badeværelse holdes tæt i mange år frem. Som typisk fremgangsmåde ved fugning af badeværelse, skærer vi den gamle fuge ud, renser for fugerester og lægger derefter en fuge af det rette materiale. På denne måde sikrer vi at dit badeværelse holdes skimmelfri, og at du ikke får andre ubehagelige overraskelser.

  Den rigtige type fuge til dit badeværelse

  Der anvendes typisk bløde silikonefuger i vådrum, og disse har en begrænset levetid, især hvis de er af dårlig kvalitet. Dette betyder at du kan stå i en pludselig situation, hvor der er kommet svamp eller andet form for problematik i dit badeværelse.

  Der er mange, der er glade for at anvende fliser på deres badeværelse. Fugerne vil dog falme over tid og miste sin elasticitet. Hvis dine fuger på badeværelset er ved at slippe, er det et tegn på, at de skal skiftes ud. Vi kommer gerne ud og kigger på dine gamle fuger på dit badeværelse, og skifter dem ud med nogle nye og holdbare silikonefuger.

  Vi benytter kun silikonefuge af den højeste kvalitet. Dette betyder, at vi skifter dine gamle fuger ud og sætter nye i, som er langt mere holdbare. På denne måde undgår du at skulle udskifte dine silikonefuger nær så ofte. De nye silikonefuger vil have en 100% vandafvisende overflade.

  Pris på fugning af badeværelse

  Hos FS Fugeteknik stræber vi altid efter, at give en pris der er tilpasset og afspejler din opgave. Derfor er det svært at komme med en fast pris, før vi kender omfanget af din opgave. Når du kontakter os, får vi en snak, hvor vi i fællesskab gennemgår dine behov og ønsker, og herefter udregner et skræddersyet tilbud. Når vi kommer med et tilbud, er det selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

  Når du vælger os som samarbejdspartner til dit fugearbejde, kan du trygt stole på, at resultaterne vil stå skarpe og holdbare. Vi anvender de bedste materialer, og vores priser vil altid være konkurrencedygtige. Tøv endelig ikke med at kontakte os gennem enten kontaktformularen på siden eller på telefon.

  Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

  Indhent tilbud (1)

  Trin 1 af 2

  Upload evt. billeder af opgaven

  Slip fil her eller
  Accepterede filtyper: jpg, jpeg, png, pdf, Maks. filstørrelse: 200 MB.

   Vinder af

   ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2021

   Vinder af

   ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2022

   Følg os

   Skal vi hjælpe dig med fugning?

   Hvis du står og overvejer at få sat nye fuger i dit badeværelse, så kontakt os i dag på 23 81 00 99.

   Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel med et uforpligtende tilbud på fugning af badeværelse.

   Vi glæder os til at tage en snak med dig om dine ønsker og behov.

   FS Fugeteknik - Facebook side

   Indhent et tilbud