Oplever du at dine fuger begynder at blive mørke eller begynder at sprække? Det kan være en god idé at få udskiftet dine fuger. FS Fugeteknik er eksperter i udskiftning af fuger af blødt materiale, herunder blandt andet:

  • Silikonefuger på badeværelset
  • Elastiske fuger
  • Fugebånd omkring døre og vinduer

Ved udskiftning af fuger sørger vi for at fjerne den gamle fuge og rense efter, således at der er plads til en ny fuge. 

Kom overraskelser i forkøbet ved udskiftning af fuger

En nedslidt fuge kan skabe store problematikker, da fugt og vand kan trænge ind og give anledning til store omkostninger i reparation og renovation. Vi oplever ofte, at kunder først hiver fat i os, når fugen er så medtaget, at der allerede er sket skade. Derfor er det altid en god idé at få udskiftet sine fuger i følgende intervaller:

  • Hver 5. år i vådrum
  • 10-15 år for fuger i vinduer/døre
  • 10 år for ekspanderende fugebånd

Vi er din lokale fugemand

Når du vælger en specialist i udskiftning af fuger, er du sikret en langtidsholdbar løsning, da vi kun benytter materiale i den højeste kvalitet. En korrekt monteret fuge betyder at du undgår pludselige og ubehagelige overraskelser, heriblandt skimmelsvamp, fugt og isoleringsproblemer.

Samtidig bliver du også altid mødt af en erfaren fagmand, som vil rådgive og vejlede dig i hvordan du får mest ud af dine nye fuger.

Udskiftning af fuger på hele Sjælland

Grundet vores mange års erfaring med fugning af døre, er vi det oplagte valg til at hjælpe dig. Vores mål er altid at levere et fantastisk stykke håndværk. Kontakt os i dag på 23 81 00 99 for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med fugning af døre og vinduer.

Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud. Vi har base i København og rykker ud på hele Sjælland og i hele Storkøbenhavn.