Send SMS

Hvid pil
Tlf nr.

100% GRATIS

FUGNING AF DØRE PÅ HELE SJÆLLAND

Hvid pil - peger mod højre hjørne

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Indhent tilbud

Trin 1 af 2

Upload evt. billeder af opgaven

Slip fil her eller
Accepterede filtyper: jpg, jpeg, png, pdf, Maks. filstørrelse: 200 MB.

  Trænge dine døre til at få isat nye fuger?

  Det kan virke oplagt at fuge sine døre på egen hånd, men her er der en række problemstillinger, der skal sikres, heriblandt:

  Her ender man alligevel med at skulle kontakte en fagmand til fugningen, hvorfor det giver god mening fra start at overlade fugning af døre til en kompetent fugemand.

  Eksperter i fugning af døre

  FS Fugeteknik er din professionelle fugemand i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi vægter service og tæt dialog meget højt, så du som kunde altid er med i alle stadier af arbejdet. 

  Udover at udføre selve fugearbejdet, rådgiver vi dig også om, hvordan du sikrer at dine fuger holder så længe som muligt.

  Vi sikrer at der vælges det korrekte fugemateriale, da fugemassen skal tilpasses, således at det er så modstandsdygtigt og langtidsholdbart som muligt.

  Med tryghed i højsædet

  Når du vælger FS Fugeteknik som din fugemand, er du sikret kompetent arbejdskraft med stor erfaring til fordelagtige priser. Som fugemand er vores kompetencer, udover fugning af døre, blandt andet:

  Der er mange penge at spare, når fugen udskiftes til en ny og tilpasset fuge af en fugemand. Du undgår råd, fugt og sparer på varmeregningen i det lange løb, da fugerne virker isolerende. Et typisk eksempel på en fuge, som passer til mange af sådanne formål, er en elastisk fugemasse. Disse fuger passer godt til alle overflader, og egner sig også godt til fugning af vinduer.

  Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

  Indhent tilbud (1)

  Trin 1 af 2

  Upload evt. billeder af opgaven

  Slip fil her eller
  Accepterede filtyper: jpg, jpeg, png, pdf, Maks. filstørrelse: 200 MB.

   Vinder af

   ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2021

   Vinder af

   ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2022

   Nomineret til

   ÅRETS HÅNDVÆRKER FINALIST 2023

   Nomineret til

   ÅRETS HÅNDVÆRKER FINALIST 2024

   Følg os

   Kontakt din lokale fugemand i dag

   Grundet vores mange års erfaring med fugning af døre, er vi det oplagte valg til at hjælpe dig. Vores mål er altid at levere et fantastisk stykke håndværk. Kontakt os i dag på 23 81 00 99 for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med fugning af døre og vinduer.

   Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud. Vi har base i København og rykker ud på hele Sjælland og i hele Storkøbenhavn.

   FS Fugeteknik - Facebook side

   Indhent et tilbud