Trænger dine døre til at få isat nye fuger? Det kan virke oplagt at tilgå fugning af døre på egen hånd, men her er der en række problemstillinger, der skal sikres, heriblandt:

  • Rystelser ved dagligt brug af døre
  • Gennemtræk
  • Fugt, som kan give anledning til vandskade og råd
  • Tætheden
  • … og mange andre udfordringer

Her ender man alligevel med at skulle kontakte en fagmand til fugningen, hvorfor det giver god mening fra start at overlade fugning af døre til en kompetent fugemand.

Eksperter i fugning af døre

FS Fugeteknik er din professionelle fugemand i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi vægter service og tæt dialog meget højt, så du som kunde altid er med i alle stadier af arbejdet. Udover at udføre selve fugearbejdet, rådgiver vi dig også om, hvordan du sikrer at dine fuger holder så længe som muligt.

Vi sikrer at der vælges det korrekte fugemateriale, da fugemassen skal tilpasses, således at det er så modstandsdygtigt og langtidsholdbart som muligt.

Med tryghed i højsædet

Når du vælger FS Fugeteknik som din fugemand til fugning af døre, er du sikret kompetent arbejdskraft med stor erfaring til fordelagtige priser. Som fugemand er vores kompetencer, udover fugning af døre, blandt andet:

Der er mange penge at spare, når fugen udskiftes til en ny og tilpasset fuge af en fugemand. Du undgår råd, fugt og sparer på varmeregningen i det lange løb, da fugerne virker isolerende. Et typisk eksempel på en fuge, som passer til mange af sådanne formål, er en elastisk fugemasse. Disse fuger passer godt til alle overflader, og egner sig også godt til fugning af vinduer.

Kontakt din lokale fugemand i dag

Grundet vores mange års erfaring med fugning af døre, er vi det oplagte valg til at hjælpe dig. Vores mål er altid at levere et fantastisk stykke håndværk. Kontakt os i dag på 23 81 00 99 for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med fugning af døre og vinduer.

Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud. Vi har base i København og rykker ud på hele Sjælland og i hele Storkøbenhavn.