Har du behov for en fugemand?

Hos FS fugeteknik har vi mange års erfaring inden for elastiske fugeløsninger. Elastisk fuge er den bløde silikone fuge som oftest anvendes ved indadgående hjørner. For eksempel der hvor væg og gulv mødes eller rundt om døre og vinduer. Vi tilbyder hjælp til udskiftning af eksisterende fuger som trænger til en opfrisker, eller hvis du står med et renoveringsprojekt eller nybyggeri. Vi har en stor passion for vores arbejde. Derfor bruger vi også tid på at videreuddanne os indenfor de førende metoder i branchen. På denne måde sikre vi at alt arbejde udføres i højeste kvalitet uanset omfang af opgaven.

Vi udfører opgaver for både private såvel som erhverv. Vores fuge teknikere udfører løsninger indenfor blandt andet:

Står du og mangler hjælp til en anden type opgave som ikke er nævnt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores erfaring gør at vi er i stand til at udføre mange forskellige artede opgaver.

Professionelt fugearbejde til konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder professionelle fuge løsninger til skarpe priser. Vi tilbyder altid vores kunder et lavt startgebyr samt et uforpligtende tilbud.
Det betyder at vi varetager opgaver i alle størrelser og at du som kunde altid kan føle dig sikker på at vi udfører arbejdet til den aftalte pris. Hos os er der ingen grimme overraskelser, hverken i det udførte arbejde eller på regningen.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du står og mangler hjælp og sparring til en opgave i Taastrup, så sidder vi klar ved telefonen eller via mail. Så tøv endelig ikke med at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.
Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular. Her kan du uploade billeder af dit projekt hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Telefon: 23810099
Mail: kontakt@fsfugeteknik.dk