Send SMS

Hvid pil
Tlf nr.

100% GRATIS

MICROCEMENT VED SPECIALISTER

Giv din bolig eller virksomhed et råt og rustikt look med microcement
Hvid pil - peger mod højre hjørne

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Indhent tilbud

Trin 1 af 2

Upload evt. billeder af opgaven

Slip fil her eller
Accepterede filtyper: jpg, jpeg, png, pdf, Maks. filstørrelse: 200 MB.

  Mange forskellige muligheder

  Hos FS Fugeteknik er vi kommet på banen med microcement i den højeste kvalitet. Vores kompetente hold står klar til at tilbyde en langtidsholdbar løsning til netop dine behov.Det egner sig til mange forskellige formål, og det bliver oftest omtalt som ‘new yorker’ gulv grundet dets rustikke og unikke look.

  Går du eksempelvis med en drøm om at få renoveret eller etableret et nyt badeværelse, så det får et råt og nordisk look? Det kunne også tænkes, at du vil give trapperne i boligen eller virksomheden dette look, eller at du påtænker at benytte det som bordplader.

  Hvad end dine behov er, kan vi stå til og hjælpe dig. Med en løsning fra os, sikrer vi at du får et eksklusivt og råt look præcis efter dine behov.

  Fordele ved microcement

  Det besidder mange forskellige fordele, heriblandt at det som gulv er yderst slidstærk. Dette betyder at gulvet opnår en yderst lang levetid, og gulvet er på samme tid nemmere at rengøre.

  Som gulv tåler maskinel gulvvask, hvorfor det i stigende grad bliver benyttet i eksempelvis restaurantbranchen.

  Ved en renovering er det muligt at komme microcement på eksisterende fliser, hvilket er en betydelig besparelse. Du kan spare helt op til 50%, frem for at lægge helt nye traditionelle fliser.

  Microcement

  Microcement er noget som kan påføres på alt fra gulv, badeværelse, fliser og i køkkenet m.fl. Det er et bæredygtigt og billigt alternativt, når man gerne vil renovere sit køkken eller badeværelse, om til et køkken eller badeværelse. Det er med til at skabe et rustik og unikt look, når det er påført og tørret.

  Hvis man skal foretage sig en renovering af sit badeværelse, så ville man igangsætte en nedrivning af de eksisterende materialer, såsom klinker eller fliser. Med microcement holdes det på et minimalt niveau, da det ikke er en nødvendighed længere, at begynde at nedrive sine nuværende materialer. Da man benytter de eksisterende materialer frem for at rive dem ned. Det er med til at bevare ens gamle fliser, gulve, klinker m.m. og det bliver brugt i stedet som et underlag hvor microcementen bliver påført. På denne måde arbejdes der også mere med bæredygtig hensigt. Det er vigtigt at man starter ud på et stabilt og jævnt underlag, for at slutte af med et rent resultat. Ved dette valg af mulighed kan være med til at sparer dig en masse ressourcer, tid og penge.

  Når microcement skal påføres er det vigtigt, at det påføres vådt i vådt, og at det gøres hurtigt og med kraftige bevægelser i forskellige retninger, men dette sker alt efter hvordan man ønsker at ens design skal se ud. Man burde først forsegle, efter det sidste lag er påført og helst 12 timer efter.

  Microcement farver

  Vi tilbyder microcement i flere forskellige farver, når du vælger FS Fugeteknik kan du altid forvente, at der bliver leveret arbejde af højeste kvalitet. Med vores kompetencer og erfaring har vi langtidsholdbare løsninger til netop dit behov.

  Jo mørkere farve der bliver valgt, jo mere hyppigere kommer det til at skifte farve under applikationen.

  Microcement fliser

  Da det har en rigtig god klæbeevne, kan den bruges ovenpå på de fleste underlag. Derudover kan det påføres direkte ovenpå mursten, glas overflader, fliser og klinker m.m. På den måde kan man hurtigt skabe det flise eller gulv look man gik efter, som trender, og giver et utroligt flot resultat.

  Det er en kæmpe fordel, at man kan benytte det ovenpå fliser. Det giver mulighed for at spare en masse tid, i stedet for at nedrive fliser eller fuldspartle dem, for at skabe et jævnt lag inden arbejdet påbegyndes.

  Microcement pris

  Vil du gerne opnå det rustikke og unikke look, så kontakt os i dag. Vi kan sammensætte en tidsplan og pris på dine ønsker. Prisen varierer alt efter det antal m2 som skal klædes med microcement, samt hvor mange lag af det, der skal påføres for at opnå det ønskede resultat. Derudover er det også afgørende for prisen, hvilket underlag vi har og gøre med, som skal dækkes.

  Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

  Indhent tilbud (1)

  Trin 1 af 2

  Upload evt. billeder af opgaven

  Slip fil her eller
  Accepterede filtyper: jpg, jpeg, png, pdf, Maks. filstørrelse: 200 MB.

   Vinder af

   ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2021

   Vinder af

   ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2022

   Nomineret til

   ÅRETS HÅNDVÆRKER FINALIST 2023

   Nomineret til

   ÅRETS HÅNDVÆRKER FINALIST 2024

   Følg os

   Kontakt os i dag for at høre mere om microcement

   Er du nysgerrig på, hvordan microcement kunne være en løsning i dit hjem eller i virksomheden? Emner af luksuriøsest, og vi tilbyder gerne at byde ind med relevant rådgivning med henblik på at sammensætte en skræddersyet løsning til dig.

   Ring til os allerede i dag på 23 81 00 99 eller skriv til os på kontakt@fsfugeteknik.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular.

   Vi glæder os til at tage en snak med dig om dine ønsker og behov.

   FS Fugeteknik - Facebook side

   Indhent et tilbud