Hos FS Fugeteknik er vi kommet på banen med microcement i den højeste kvalitet. Vores kompetente hold står klar til at tilbyde en langtidsholdbar løsning til netop dine behov.
Microcement egner sig til mange forskellige formål, og det bliver oftest omtalt som ‘new yorker’ gulv grundet dets rustikke og unikke look.

Mange forskellige muligheder

Går du eksempelvis med en drøm om at få renoveret eller etableret et nyt badeværelse, så det får et råt og nordisk look? Det kunne også tænkes, at du vil give trapperne i boligen eller virksomheden dette look, eller at du påtænker at benytte det som bordplader.

Hvad end dine behov er, kan vi stå til og hjælpe dig. Med en løsning fra os, sikrer vi at du får et eksklusivt og råt look præcis efter dine behov.

Fordele ved microcement

Microcement besidder mange forskellige fordele, heriblandt at det som gulv er yderst slidstærk. Dette betyder at gulvet opnår en yderst lang levetid, og gulvet er på samme tid nemmere at rengøre.

Microcement som gulv tåler maskinel gulvvask, hvorfor det i stigende grad bliver benyttet i eksempelvis restaurantbranchen.

Ved en renovering er det muligt at komme microcement på eksisterende fliser, hvilket er en betydelig besparelse. Du kan spare helt op til 50% med microcement, frem for at lægge helt nye traditionelle fliser.

Kontakt os i dag for at høre mere om microcement

Er du nysgerrig på, hvordan microcement kunne være en løsning i dit hjem eller i virksomheden? Microcement emmer af luksus, og vi tilbyder gerne at byde ind med relevant rådgivning med henblik på at sammensætte en skræddersyet løsning til dig.

Ring til os allerede i dag på 23 81 00 99 eller skriv til os på kontakt@fsfugeteknik.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular. Vi glæder os til at tage en snak med dig om dine ønsker og behov.